Goed om te weten

Theetuin Het Houten Huis ligt aan de fietsknooppuntenroute 18 naar 19 nabij de Heinenoordtunnel aan de rand van het landelijk gelegen dorp Heinenoord in de polderrijke Hoeksche Waard.

Ook in 2019 is de theetuin weer vanaf april in het weekend geopend van 11.00 uur tot ca. 17.00 uur bij droog weer. Let op: de theetuin is niet standaard ieder weekend open. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om op de dag zelf Facebookpagina https://www.facebook.com/theetuinhethoutenhuis te checken voor de actuele weekendopeningstijden. En voor de duidelijkheid: er is geen binnenruimte, wel een overkapping waar je onder kunt zitten.

Op ons krijtbord staat welke taart er wordt geserveerd. Dit aanbod wisselt. Uiteraard serveren we altijd de 10 varianten van de heerlijk geurende biologische Joe’s TeaCo thee, koffie met versgemalen bonen, lekkere cappuccino’s, espresso’s, 2 smaken gezonde smoothies en homemade taart. Daarnaast verse jus d’orange.

Als je met een groepje de tuin wil bezoeken, dan graag even van tevoren contact opnemen. Dit voorkomt NEE verkopen. We werken volgens het principe op-is-op.

Alle fotografie op deze website is gemaakt met eigen camera.