Het gezicht achter de tuin

Ik ben Karin, bedenker en sturende kracht achter Theetuin Het Houten Huis. Het runnen van de theetuin is een weekendactiviteit naast mijn dagelijkse werkzaamheden bij een multinational in Rotterdam. In 2008 ben ik ook gestart met Natural Reflection, mijn coachingspraktijk waarbij de natuur en stilte een grote rol spelen.

Het buitenleven is voor mij een onmisbaar ingrediënt. Van het vroeger buitenspelen tot de lichten aangingen en met mijn gezin bergtochten lopen tot het beleven van een stilte-winterwildernisretraite in 2017 in een Laplandse hut zonder water en stroom, of gewoon een rondje Westdijk door onze eigen polder.

Altijd open voor nieuwe inspiratie in de vorm van interessante plekken, gesprekken, adresjes, wandelroutes, boeken, muziek of ingrediënten of onverwachtse ontmoetingen op zo maar een dag. Voeg daarbij de voorliefde voor alles wat groeit en bloeit, kokkerellen, bakken en sfeer creëren en dit vastleggen met mijn fotocamera. Zowel in binnen- en buitenland als in eigen (moes-)tuin. En dit regelmatig afwisselen met het verblijven in stilte.

Achter de schermen van de Theetuin is Theo, mijn man, de stille kracht. Hij bouwt en maakt alles wat er te zien is in onze tuin. Onze kinderen fungeren als de kritische achterban, die mijn baksels testen en aangeven of iets mag blijven of moet worden aangepast. Ofwel het hele gezin met aanhang heeft zijn of haar rol in het geheel.

Voel je genodigd in onze tuin en laat je inspireren door dat wat er is.